Núria Contreras i Núria Álvarez de la Biblioteca de ciències socials, van impartir una sessió sobre la Política institucional d’accés obert de la Universitat Autònoma de Barcelona al PDI de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia.

Durant la mateixa es van presentar les línies mestres de la UAB en la matèria que persegueix la finalitat de Recollir, organitzar i preservar tota la documentació científica, docent i administrativa de la Comunitat UAB. En la sessió es va parlar de 1/ La importància de l’accés obert per donar compliment als requisits d’organismes finançadors; 2/ Dels beneficis que aporta: major visibilitat i augment de l’impacte de la recerca i 3/ Del finançament econòmic per publicar en accés obert.

L’acte, en modalitat virtual i presencial, va ser fruit de la col·laboració de l’IGOP amb la Biblioteca de Serveis Socials. Podeu consultar la seva presentació en aquest enllaç: Presentació Accés Obert a la UAB.